02 1

Shopbox til cafe

02 1

Prøv det gratis
Dit kassesystem er en vigtig del af din restaurant, og derfor skal du selvfølgelig være 100% overbevist før du betaler for noget som helst. De første 14 dage med Shopbox er helt gratis – intet kreditkort, ingen forpligtelser.

ew(1)

Bestil gratis fremvisning!

ew(1)

Modtag penge nemt
Med Shopbox er du garanteret en fremtidssikker og lovpligtig løsning, hvor du altid kan tage imod de nyeste betalingsformer, inklusiv mobilbetalinger og kontaktløse transaktioner. Kvitteringer kan printes med det samme efter salget, eller sendes direkte til kundens e-mail.

Du kan læse mere om hvordan Shopbox hjælper Sveriges nationalarena, Friends Arena, med at betjene et fyldt stadion med lynhurtige transaktioner lige HER.

integrations 2

Vi passer på dine penge

integrations 2

Vi passer på dine penge
Shopbox arbejder kun sammen med de mest anerkendte udbydere af betalinger som for eksempel Nets og Bambora. Du kan være ganske tryg i din viden om, at når dine penge håndteres af Shopbox håndteres de rigtigt med respekt for landets regler. Nogle gange laver vi sjov med at det måske er bedre at have sine penge i Shopbox end i banken. Klar til at gå i gang? Det er kun 1 klik væk!

0001 (1)

Priser

0001 (1)

Offers 03

Komplet pakke

Offers 03

0002 1(1)

Integrationer

0002 1(1)