bookkeeping 615384 340 450x299

Skal vi udvikle jeres næste IT-løsning?

bookkeeping 615384 340 450x299

Digitalisering og automatisering af jeres processer hjælper jer med at effektivisere og skalere jeres virksomhed. Kniber det med de nødvendige interne kompetencer eller med at frigøre ressourcerne til udvikling af nye IT-løsninger eller ny funktionalitet på eksisterende SEEEMS løsninger, kan I trygt overlade opgaven til os.

 

Behovsafdækning og mål

Til at starte med tager vi os tid til at lytte til jeres behov og forstå målsætningen for den nye IT-løsning. Herefter vil vi stille uddybende spørgsmål for at afdække alle jeres behov og det forventede slutresultat.

 

Specificering og konceptudvikling

Efter vores indledende møde vil vores projektleder drøfte de indsamlede informationer med vores kompetente programmører og udvikle et koncept og specifikationer for jeres IT-løsning.

 

Projektbeskrivelse og tilbud

Når vi har udviklet et koncept for jeres løsning, modtager I en detaljeret projektbeskrivelse og et tilbud. Projektbeskrivelsen er grundlaget for alle de funktioner, som vores programmører vil udvikle for at skabe en velfungerende og sikker IT-løsning.

 

Udvikling og lancering

Så snart I har godkendt projektbeskrivelsen og tilbuddet, går vi I gang med at udvikle jeres løsning. Under udviklingsprocessen vil vi løbende inddrage jer for at sikre at vi når i mål med projektet. Et tæt samarbejde med jer er en afgørende faktor for at undgå negative overraskelser, når jeres IT-løsning går live.

 

Vi har erfaring med udvikling af hjemmesider, webshops, sælgermodul, apps, online booking, webportaler, ekstranet og intranet, digitale skærme og infoskærme samt integrationer.

 

Vores programmører kan udvikle alle de funktioner, som I har brug for i jeres webløsning. Der er ingen tekniske begrænsninger, og vi helmer ikke, før vi har fundet den bedste løsning.

Du finder alle SEEEMS priser her: http://www.seeems.dk/priser

Få svar på jeres spørgsmål

Invalid value.

Invalid value.

Invalid value.

Invalid value.